ACASA » PROMO » OUĂ CONGELATE. O comedie în PREMIERĂ la Constanţa!

OUĂ CONGELATE. O comedie în PREMIERĂ la Constanţa!

TEATRU CONSTANŢA. Sunteţi invitaţi la o comedie, în premieră la Constanţa, ce surprinde intimitatea casnică a trei femei aflate într-un avion: Ouă Congelate, pe scena Harlequin Mamaia

Pizza Evo

În avionul Barcelona-București, culmea coincidenței, stau așezate, pe cele trei scaune alăturate, trei femei pe care le cheamă Maria. Numele, Spania, singurătatea, despărțirile, copiii, dorul de România, soarele le fac pe două dintre ele să devină prietene intime înainte de decolarea avionului.

Totul se întâmplă rapid, ele realizează că sunt suflete pereche și formează o coaliție împotrivă celei de-a treia, o studentă la antropologie, cât și împotriva însoțitorului de bord pe care amândouă “l-ar lua acasa”.

Spectacolul surprinde intimitatea casnică a acestor femei, afișată în acest avion, lipsa de discreție și bun simț, pe care o întâlnim la tot pasul, incultura și superficialitatea care se reflectă în mod dramatic în viețile noastre.

Trei caractere puternice, trei românce contemporane, pierdute undeva în aer, care luptă pentru copiii lor răsgândiți și nefăcuți, au aflat că există procedeul de congelare a ovulelor și sunt hotărâte să aplice metoda pe loc, la tot avionul dacă se poate: “Pentru că orice femeie trebuie să aibă un copil și, cel mai indicat, în eprubetă, dacă bărbații sunt porci și s-a ajuns la această concluzie de mai multă vreme”.

Afis-Oua-CongelateO piesă cu ANA ODAGIU, MARIA RADU, ADRIANA TITENI şi NICU BANEA
Regia: ANCA MARIA COLTEANU, după un text de RUCSANDRA POP

JOI, 26 octombrie, ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

Rezervari 0766 400 181

Bilet 40 lei.

Biletele se achiziționează în 24 h de la rezervarea telefonică la barul restaurantului Harlequin Mamaia.
Rezervarea meselor se face în ordinea sosirii la eveniment începând cu ora 20.00.

Parteneri: Cuget Liber, Constanta News, VIVO, Magic FM, X-printing, Info Sud-Est

Organizator: evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?