ACASA » TEATRU » Operetă O NOAPTE LA VENEŢIA, la TNOB “Oleg Danovski”

Operetă O NOAPTE LA VENEŢIA, la TNOB “Oleg Danovski”

OPERĂ CONSTANŢA. Constănţenii sunt invitaţi la una dintre cele mai îndrăgite operete compuse de Johann Strauss (fiul) O noapte la Veneţia, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” Constanţa.

Pizza Evo

Concepţia spectacolului implică multe momente de dans, aşa încât coregraful Mihai Mândruţiu a imaginat numeroase astfel de secvenţe, în care evoluează, firesc, balerini, dar şi solişti vocali care, în seara premierei, au dovedit un real talent şi disponibilităţi remarcabile (şi) ca actori, uneori solicitaţi să danseze, să alerge sau să stea în poziţii extrem de incomode în timp ce cântă.

Avantajul unei distribuţii omogene, alcătuită în cea mai mare parte din soliştii teatrului, ştiind, în general, să spună proza şi să joace credibil şi mai ales „în echipă”, asemeni corului care reacţionează în funcţie de situaţiile amuzante ale intrigii, a asigurat spectacolului unitate şi destulă fluenţă, liantul rămânând scenele dansante, foarte bine realizate.

Regia artistica
MARIO NIKOLOV Bulgaria
Scenografia
ADRIANA URMUZESCU

Solişti:
LAURA EFTIMIE, SMARANDA DRĂGHICI
SILVIA SIMIONESCU debut, RĂZVAN SĂRARU
DORU IFTENE, STEFAN POPOV Bucuresti
CONSTANTIN ACSINTE, LAURENŢIU SEVERIN
ADRIAN BĂDILĂ, BOGDAN OCHEŞEL
ROBERT SAFTA, IULIAN BRATU

Conducerea muzicală
GHEORGHE STANCIU
Coregrafia
MIHAI MÎNDRUȚIU

Preţ: 8 lei pentru copii şi elevi, pe baza carnetului de elev vizat la zi; – 15 lei pentru pensionari şi studenţi, pe baza talonului de pensie şi a carnetului de student vizat la zi; – 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, în funcţie de locul ocupat în salǎ.

PROGRAM AGENȚIE BILETE
Lu – Vi: 11-17 (11-19 în zilele de spectacol)
Sâ – Du: 18-19 doar în zilele de spectacol (închis în zilele fără spectacol)

Rezervări – 0241481460, 0723882987 – numere de telefon apelabile doar în timpul programului

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?