ACASA » CALENDAR » OPEN MIC Stand-up Comedy la Cafe d’Art

Serile de OPEN-MIC revin la Cafe d’Art Scena. Un spectacol in care ai ocazia sa vezi pe scena oameni care fac pentru prima data stand-up comedy sau care sunt la inceput de drum si vor sa devina mai buni. De asemenea, daca faci parte din public si crezi ca ai glumele la tine, atunci esti invitat pe scena!

Te gandeai cum poti ajunge sa faci stand-up comedy? Acum ai ocazia! Lasa emotiile acasa si urca pe scena. Esti o persoana plina de mor, iar prietenii rad la glumele tale, de ce n-ar face-o si un public care se poate bucura ca a avut ocazia sa te vada?

Joi, 16 februarie, incepand cu ora 21.00, vino in Cafe d’Art Scena sa razi sau sa-i faci pe ceilalti sa rada. Show-ul va fi moderat de comediantul constantean Andrei Amza.

Nu te costa absolut nimic sa urci pe scena! Totul este sa vrei sa incerci. Daca te-ai hotarat sa te inscrii, atunci suna la 0731 909 046 sau trimite un e-mail pe adresa evenimentecta@gmail.com si lasa-ne datele tale de contact.

Daca esti bun, noi te putem pune in spectacole alaturi de nume cunoscute din stand-up-ul romanesc. Poti ajunge sa te perfectionezi, sa inveti de la cei mai buni si, de ce nu, sa imbini utilul cu placutul si sa faci din treaba asta o meserie. Asa au inceput toti.

Daca vrei sa fii spectator si pur si simplu sa te distrezi, rezervarile se pot face la numerele de telefon 0766 400 181. PRETUL UNUI BILET ESTE DOAR 10 RON.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?