ACASA » CALENDAR » Open Mic STAND-UP COMEDY in Cafe d’Art

Serile de OPEN-MIC revin la Cafe d’Art Scena. Un spectacol in care ai ocazia sa vezi pe scena oameni care fac pentru prima data stand-up comedy sau care sunt la inceput de drum si vor sa devina mai buni. De asemenea, daca faci parte din public si crezi ca ai glumele la tine, atunci esti invitat pe scena!

Pizza Evo

Te gandeai cum poti ajunge sa faci stand-up comedy? Acum ai ocazia! Lasa emotiile acasa si urca pe scena. Daca esti bun, noi te putem pune in spectacole alaturi de nume cunoscute din stand-up-ul romanesc.

Duminica, 18 martie, incepand cu ora 21.00, vino in Cafe d’Art Scena sa razi sau sa-i faci pe ceilalti sa rada. Show-ul va fi moderat de comediantul constantean Andrei Amza.

Cei care deja s-au inscris si vor urca pe scena sunt: Ionut Buruiana, George, Ion Ciolan, Bogdan, Iulian Arama si Luigi.

Daca te-ai hotarat sa te inscrii, atunci suna la 0731 909 046 sau trimite un e-mail pe adresa evenimentecta@gmail.com si lasa-ne datele tale de contact.

Daca vrei sa fii spectator si pur si simplu sa te distrezi, rezervarile se pot face la numarul de telefon 0766 400 181. PRETUL UNUI BILET ESTE DOAR 10 RON

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?