ACASA » CALENDAR » OMUL CU ŞOBOLANI lansează albumul “Marea Cautare”, în Club Doors!

poster_TURNEU_CTOmul cu Sobolani, una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din Romania, lanseaza in Club Doors Constanta, cel de-al 8-lea album din cariera – „Marea Cautare”. In 2012, Omul cu sobolani au pornit intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. „Marea Cautare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, are 11 piese, si da deja semne ca este cel mai “introspectiv” album OCS de pana acum.

Pizza Evo

In primavara a fost lansat primul single de pe acest album, „Cauta”, iar “Visule”, un featuring cu MC Bean (Subcarpati) sau “Ridica-te si mergi in maini”, ating subiecte taioase care indeamna la autoanaliza, si ajung prin locuri nebatatorite de trupa, atat din punct de vedere muzical, cat si conceptual.

„Am ce dau”, cel mai recent single de pe albumul „Marea Cautare” a fost lansat in urma cu cateva saptamani la Radio Guerrilla si beneficiaza de un clip nou.

“Marea Cautare” inseamna un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Sobolani reusesc sa-si scoata ascultatorii din zona de confort, dar in acelasi timp sa se surprinda pe ei insisi intr-un moment de cotitura, in care trebuie sa alegi daca te uiti in urma sau privesti spre viitor.

Omul cu Sobolani este trupa de rock alternativ infiintata in Constanta, in 1997. De atunci au trecut 16 ani de cautari, 8 albume lansate, 90 piese si 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas).

Asadar, vineri, 8 noiembrie, incepand cu ora 22.00, sunteti asteptati in Doors pentru Marea Cautare!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?