ACASA » CONCERTE » OMUL CU SOBOLANI, concert “Caprioara acerba” la Doors

OMUL CU SOBOLANI, concert “Caprioara acerba” la Doors

CONCERTE CONSTANTA. Trupa Omul cu Șobolani aduce “Căprioara acerbă” la Constanţa, în Doors Club. Un concert inedit ce poarta numele primului single de pe cel de-al nouălea album semnat OCS.

Pizza Evo

OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicu Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu optsprezece ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au scos opt albume, au filmat peste treizeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani.

În prezent, OCS este formația de rock alternativ cel mai bine cotată din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop rock, îmbinate într-un stil propriu; o formație de rock alternativ genuină, despre care se poate spune că are ceva unic în sunet și compoziție.

Piesa lor, „Cine e de vină”, a fost difuzată pe frecvențele Radio Guerrilla București, iar videoclipul a fost unul foarte apreciat pe MTV România. Mai mult, OCS au primit o nominalizare pentru această piesă, la categoria „Cea mai bună formație de rock” din cadrul premiilor MTV România, în 2006.

ocs doorsAu avut concerte alaturi de trupe mari ale scenei rock internationale: Jack White, Marylin Manson, Skunk Anansie, Prodigy. OCS va prezenta piesa „Căprioara Acerbă”, primul single de pe cel de-al nouălea album semnat OCS, vineri, 13 mai, în clubul Doors din Constanța.

Vineri, 13 mai, ora 23.00, OCS prezintă „Căprioara acerbă” la Doors Club

Preţul unui bilet este 30 de lei.

Info și rezervări la 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?