ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Oficial, şcolile și grădinițele din Constanța sunt ÎNCHISE până luni

Oficial, şcolile și grădinițele din Constanța sunt ÎNCHISE până luni

STIRI CONSTANTA. Inspectoratul Școlar Județean Constanța a transmis un comunicat oficial prin care a anunțat închiderea tuturor unităților școlare din județul Constanța pe durata menţinerii codurilor Galben și Portocaliu de viscol. Decizia va fi menținută până luni, 16 ianuarie 2017.

Pizza Evo

Informația a fost confirmată și de către Comandamentul pentru Situații de Urgență. De asmenea, dacă meteorologii nu vor anunța o ameliorale a vremii, ISJ ar putea decide prelungirea perioadei de “vacanţă”.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit în data de 10.01.2017, a hotărât suspendarea cursurilor din toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța pentru zilele de miercuri – 11.01.2017, joi – 12.01.2017 și vineri – 13.01.2017. Decizia a fost luată ținându-se cont de condițiile meteorologice nefavorabile, de necesitatea asigurării condiţiilor proprii desfăşurării orelor de curs, precum și a siguranței persoanelor implicate în procesul instructiv-educativ.

Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare până la sfârşitul semestrului, respectiv al anului şcolar, stabilite de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ şi comunicate Inspectoratului Școlar Județean Constanța“.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?