ACASA » STIRI » OANA VINCU, despre despartirea de GENIUS si daca trupa se va reuni in viitorul apropiat!

OANA VINCU, despre despartirea de GENIUS si daca trupa se va reuni in viitorul apropiat!

OANA GENIUS. Succesul trupei GENIUS a ramas si astazi in amintirea a mii de oameni din generatia nascuta in anii ’80. Oana, Cezar si Ovidiu au cantat in mii de locuri, reusind la sfarsitul anilor ’90 si inceputul anilor 2000 sa doaboare multe recorduri de audiente si vanzari. Intr-un interviu acordat Ziare.com, Oana Vincu a pus punct speculatiilor de ani de zile despre motivul destramarii trupei.

Pizza Evo

trupa-genius

Alaturi de Cezar si Ovidiu Halmagean ati facut istorie in lumea muzicala romaneasca. Care a fost punctul culminant al formatiei Genius?

Nu a fost o urcare treptata, ci a venit asa dintr-o data, ca si o explozie. De aceea nu stiu daca se poate vorbi despre un punct culminant. Sau putem spune ca a fost un puct culminant prelungit. Pot totusi sa spun, ca am devenit cunoscuti in toata tara, odata cu lansarea piesei “Vara”, in mai, 1998.

Cand ati simtit ca ceva nu mai merge? De ce nu ati mai continuat? Au fost numeroase explicatii vehiculate prin presa.

Totul a inceput sa se clatine, atunci cand oboseala si-a spus cuvantul. Aveam foarte multe concerte, de multe ori, doua sau trei pe zi, mai ales in timpul verii, pe litoral. Nu a fost deloc usor pentru niste copii, care terminasera liceul si poate nu fusesera plecati de acasa mai mult de o saptamana, doua, pe timpul vacantelor de vara.

oana genius

Sursa foto: Facebook / Oana Vincu

Nu am mai continuat, pentru ca am decis de comun acord sa ne oprim. Nu au fost certuri legate de bani, precum s-a vehiculat in presa. Stiu ca citisem adevarate scenarii de film despre despartirea noastra. Nimic adevarat, din pacate.

Ce ati facut in perioada in care nu ati mai fost in prim plan?

In primul rand, am dat la facultate, continuand in plan secund cu muzica, alaturi de Cezar, cu care am pus bazele unei trupe, cu care cantam live, piese Genius vechi si noi, needitate, dar si coveruri. In acelasi timp, compuneam melodii pentru alti artisti. Lucru pe care-l fac si in momentul de fata.

Citeste interviu integral AICI.

In 2013, Oana a lansat o piesa impreuna cu Gabriel Cotabita. O puteti asculta in clipul de mai jos

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?