ACASA » ALTE EVENIMENTE » O zi de aventură cu caiacul, în Bulgaria! Cu Dream Explorer

O zi de aventură cu caiacul, în Bulgaria! Cu Dream Explorer

PLIMBARE CAIAC CONSTANTA. Ce planuri ai în acest weekend? Noi îți propunem o relaxare activă cu caiacul de o zi în Bulgaria. Explorăm cu caiacul cele mai exotice golfuri și peșteri ascunse în stâncă aflate pe țărmul Mării Negre în zona Tyulenovo-Cap Kaliakra din Bulgaria.

Pizza Evo

Se pleacă dimineața, la 10.00, din Constanța în grup compact cu mașinile Dream Explorer spre Bulgaria. După ce trecem de Vama Veche, la o oră distanță este destinația noastră într-o zonă de plajă sălbatică unde marea capătă o culoare azurie perfectă pentru poze. După un scurt instructaj ne echipăm cu veste de salvare, ne aprovizionăm cu apă și o gustare (sandviș, batoane energizante) și ne așezăm confortabil în caiace pe mare.

Vom parcurge pe apă o bucată de țărm dintre Tyulenovo și Cap Kaliakra unde vom vizita peșteri formate în stâncă accesibile doar pe apă, golfuri și plaji sălbatice. După câteva ore de caiac vă propunem să ne oprim la o pescărie din zonă unde găsim cele mai proaspete scoici și pește direct din Marea Neagră.

Ultima activitate din program este vizita la Cap Kaliakra după care o luăm spre Constanța unde probabil vom ajunge aproape de lăsarea serii.

Durată: excursie de o zi
Locația: Bulgaria
Locuri disponibile: 6 – 12 persoane
Preț: 200 lei/persoană

Prețul include loc în caiac sit on top dublu sau simplu, vestă de salvare, padelă, ghid de sporturi nautice, transport din Constanța/Mamaia (150 km) în limita locurilor disponbile.

Prețul nu include taxe de vizitare, cheltuieli cu băutură și mâncare sau alte cheltuieli suplimentare.

Transport Constanta – Tyulenovo (150 km) cu mașina Dream Explorer.

Înscrieri la telefon 0766 469 431
www.dreamexplorer.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?