ACASA » ALTE EVENIMENTE » O zi cu caiacul în Bulgaria, cu Dream Explorer

O zi cu caiacul în Bulgaria, cu Dream Explorer

PLIMBARI CAIAC BULGARIA. Explorăm cu caiacul cele mai exotice golfuri și peșteri ascunse în stâncă aflate pe țărmul Mării Negre în zona Tyulenovo – Cap Kaliakra din Bulgaria. Se pleacă duminică, 24 iunie,  dimineața la 9.30 din Constanța, în grup compact, cu mașina Dream Explorer spre Bulgaria.

Pizza Evo

După ce trecem de Vama Veche, la o jumătate de oră distanță este destinația noastră într-o zonă de plajă sălbatică unde marea capătă o culoare azurie perfectă pentru poze. După un scurt instructaj ne echipăm cu veste de salvare, ne aprovizionăm cu apă și o gustare (sandviș, batoane energizante) și ne așezăm confortabil în caiace pe mare.

Vom parcurge pe apă o bucată de țărm dintre Tyulenovo și Cap Kaliakra unde vom vizita peșteri formate în stâncă accesibile doar pe apă, golfuri și plaje sălbatice. După aproximativ 2-3 ore de plimbare cu caiacul și de făcut poze vă propunem să ne oprim la o pescărie din zonă unde găsim cele mai proaspete scoici și pește direct din Marea Neagră.

Ultima activitate din program este vizita la Cap Kaliakra după care o luăm spre Constanța unde probabil vom ajunge aproape de lăsarea serii.

caiac-bulgaria2

Durată: excursie de o zi
Locația: Bulgaria
Locuri disponibile în caiac: minim 6 persoane și maxim 12 persoane
Locuri disponibile în mașina Dream Explorer: 6 persoane

Preț: 250 lei/persoană (rezervarea fermă presupune achitarea unui avans)

Prețul include loc în caiac sit on top dublu sau simplu, vestă de salvare, padelă, transport din Constanța/Mamaia (în limita celor 6 locuri disponibile din mașina Dream Explorer), ghid de sporturi nautice.
Persoanele care nu apuca loc în mașina Dream Explorer se pot deplasa cu mașina personală.

caiac-bulgaria3

Prețul nu include taxe de vizitare (Kaliakra 3 leva), cheltuieli cu băutură și mâncare la pescarie (aprox 20 leva sau 50 lei) sau alte cheltuieli suplimentare.

Înscrieri la telefon 0766 469 431
www.dreamexplorer.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?