ACASA » ALTE EVENIMENTE » O zi cu caiacele în Bulgaria. Cu Dream Explorer

O zi cu caiacele în Bulgaria. Cu Dream Explorer

PLIMBARI CAIAC CONSTANTA. Sâmbătă, 19 mai, explorăm cu caiacul cele mai exotice golfuri și peșteri ascunse în stâncă aflate pe țărmul Mării Negre în zona Tyulenovo-Cap Kaliakra din Bulgaria.

Se pleacă dimineața, la 9.30, din Constanța în grup compact cu mașina Dream Explorer spre Bulgaria. După ce trecem de Vama Veche, la o oră distanță este destinația noastră într-o zonă de plajă sălbatică unde marea capătă o culoare azurie perfectă pentru poze. După un scurt instructaj ne echipăm cu veste de salvare, ne aprovizionăm cu apă și o gustare (sandviș, batoane energizante) și ne așezăm confortabil în caiace pe mare.

Vom parcurge pe apă o bucată de țărm dintre Tyulenovo și Cap Kaliakra unde vom vizita peșteri formate în stâncă accesibile doar pe apă, golfuri și plaji sălbatice. După aproximativ 3 ore de plimbare cu caiacul și de făcut poze vă propunem să ne oprim la o pescărie din zonă unde găsim cele mai proaspete scoici și pește direct din Marea Neagră.

Ultima activitate din program este vizita la Cap Kaliakra, după care o luăm spre Constanța unde probabil vom ajunge aproape de lăsarea serii.

Durată: excursie de o zi
Locația: Bulgaria

Locuri disponibile în caiac: minim 6 persoane și maxim 12 persoane
Preț: 200 lei/persoană (rezervarea fermă presupune achitarea unui avans)

Prețul include loc în caiac sit on top dublu sau simplu, vestă de salvare, padelă, transport din Constanța/Mamaia (în limita celor 6 locuri disponibile din mașina Dream Explorer), ghid de sporturi nautice.
Prețul nu include taxe de vizitare, cheltuieli cu băutură și mâncare sau alte cheltuieli suplimentare.

Înscrieri la telefon 0766 469 431.
www.dreamexplorer.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?