ACASA » CONCERTE » „O SEARA ARGENTINIANA“ cu ANALIA SELIS

„O SEARA ARGENTINIANA“ cu ANALIA SELIS

analia-selis-concert-constanta2De 8 Martie, restaurantul Harlequin Mamaia ti-a pregatit „O seara argentiniana“ cu Analia Selis!

Pizza Evo

Solista de origine argentiniana, aplaudata pentru prima oara de publicul din Romania in 2004 la Festivalul International Cerbul de Aur, revine pe scena dupa o scurta pauza in activitatea sa artistica, datorată noii ipostaze de… mamica!

Analia Selis, vine la Constanta impreuna cu alt argentinian, Mariano Castro, membru al celebrei formatii NARCOTANGO, pentru un concert exceptional: „O seara argentiniana“!

„Acest proiect a pornit de la faptul simplu si minunat ca in Romania, in Bucuresti, exista un pianist din… ARGENTINA! Mariano Castro este membru al renumitei trupe “Narcotango”. Este un pianist excelent si un muzician de excepțtie. Ne-am alaturat si am inceput sa cantam muzica noastra, care ne place si ne reprezinta ca argentinieni si latino-americani. Stilurile de muzică pe care le abordam sunt: tango, milonga, vals si folclor argentinian si muzica traditionala latino-americana, in general. Oferim un concert de muzica frumoasa, speciala, simpla, dar minutios lucrata”, a declarat Analia Selis.

Asadar, DUMINICA, 8 MARTIE, de la ORA 21.00, vino la Harlequin Mamaia pentru un concert cu ANALIA SELIS  si MARIANO CASTRO

Rezervari 0724 412 414

bilet: 35 de lei

Biletele se achizitioneaza in avans de la barul restaurantului zilnic intre 12.00 – 21.00.

Spectatorii sunt rugati sa soseasca la eveniment la ora 20.00

Co-organizator: evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?