ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » O primărie din Constanţa oferă trusouri pentru bebeluşi, iar tinerii căsătoriți au servicii foto-video gratuite!

O primărie din Constanţa oferă trusouri pentru bebeluşi, iar tinerii căsătoriți au servicii foto-video gratuite!

STIRI CONSTANTA. Primăria oraşului Ovidiu a găsit o modalitate de a-i ajuta pe părinţii de nou-născuţi şi de a le oferi o serie de servicii gratuite cuplurilor de proaspăt căsătoriţi.

Pizza Evo

Mămicile care vin să aplice pentru alocaţia nou-născuţilor sunt surprinse plăcut de funcţionari, care le oferă un trusou pentru bebeluşi. Trusoul conţine scutece de două dimensiuni, șervețele umede, pudră, uleiuri, șampon pentru copii şi biberoane, transmite ctnews.ro

De asemenea, cuplurile care îşi oficiază cununia civilă primesc gratuit serviciile de fotografie şi video care surprind momentul de la Oficiul Stării Civile.

În luna aprilie, la inițiativa domnului primar, a fost adopată o hotărâre de consiliu prin care se specifică faptul că tinerii căsătoriți din familiile defavorizate și nu numai, care nu au posibilitatea să își achiziționeze aceste servicii, primesc din partea domnului primar un set de 5 fotografii și un CD cu filmarea momentului oficierii căsătoriei“, a declarat pentru ctnews.ro, Emilia Libu, inspector de stare civilă.

Video şi articolul complet AICI.

Foto main: ctnews.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?