ACASA » Fun pe net » O fetita vorbeste serios despre dragoste si despartirea de iubitul ei! VIDEO

O fetita vorbeste serios despre dragoste si despartirea de iubitul ei! VIDEO

FETITA DESPARTIRE IUBIT VIRAL. O fetita in varsta de doar 5 ani a devenit virala pe internet dupa ce mama ei a publicat un filmulet in care micuta ii explica de ce a fost nevoita sa se… desparta de iubitul ei!

Pizza Evo

Intr-un stil cat se poate de adorabil pentru oamenii mari, micuta Quinn discuta despre problemele pe care le are cu baietii si subliniaza ca poate, totusi, este prea tanara pentru a avea o relatie.

Este atat de dragut si de romantic, dar cred totusi ca sunt prea mica pentru un iubit. Pare atat de fericit. Nu as vrea sa ii frang inima. Nu simt acelasi lucru. Lui ii place de mine, dar mie nu prea…“, ii explica fetita mamei sale.

Schimbul de replici a fost postat pe Facebook de mama si a adunat zeci de mii de vizualizari in doar cateva ore. In sase zile de la publicare, Quinn a aparut in toate buletinele de stiri din SUA.

Mama a declarat pentru revista People ca fetita are o sumedenie de astfel de povesti pline de dramatism, desi o parte dintre ele sunt inventate, pornind de la conversatiile adultilor care ii ajung la urechi.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?