ACASA » TEATRU » “O FEMEIE IMPARTITA LA DOI”. Super-comedie pe scena Harlequin

“O FEMEIE IMPARTITA LA DOI”. Super-comedie pe scena Harlequin

TEATRU CONSTANTA. O piesa incendiara ce prezinta publicului o poveste in care ea ii vrea pe amandoi pentru ca unul ii ofera stabilitate, iar celalalt “excitement”. Dar ce se intampla cand ei doi sunt cei mai buni prieteni? Afla din comedia “O femeie impartita la doi“, la Harlequin.

Pizza Evo

Atat de buni incat oficialul nu vede “marsavia”. Amantul are remuscari, oficialul n-are habar. Dar cum toate minciunile circula rapid, evident ca el va afla ca isi imparte femeia, interpretata de Ana Odagiu, cu cel mai bun prieten fara voia lui. Iata cum un om bun si pasnic se va transforma in ceva ce nu va puteti imagina.

Cum se vor rezolva lucrurile? Aflati vizionand comedia “O femeie impartita la doi”, JOI, 26 NOIEMBRIE, ORA 21.00 la restaurant HARLEQUIN Mamaia.

Distributia: Ana Odagiu, Cosmin Teodor Pana, Vlad Trifas
Text: Ana Odagiu; Regia: Lucian Ionescu si Ana Odagiu

Rezervari la 0766 400 181
Pret bilet: 35 de lei

Afis-Femeie-impartita-nov2015-WEBRezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de Magic FM, Harlequin Mamaia, Libraria Carturesti Constanta, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?