ACASA » STIRI » Muzica » O CONSTANTEANCA a urcat pe scena alaturi de ROBBIE WILLIAMS! Galerie Foto

O CONSTANTEANCA a urcat pe scena alaturi de ROBBIE WILLIAMS! Galerie Foto

CONSTANTEANCA PE SCENA ROBBIE WILLIAMS. Peste 60.000 de fani entuziasmati l-au aplaudat vineri seara pe Robbie Williams, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Robbie Williams a urcat pe scena la ora 21.00, electrizandu-si fanii. Cei care n-au avut locuri la concert s-au catarat pe cladirile din zona si au intrat rapid in atmosfera.

O tanara norocoasa din Constanta a avut parte de o surpriza pe care si-o va aminti pentru tot restul vietii. Robbie Williams a ales-o din multime si a invitat-o pe scena. Numele fanei norocoase este Lumi si, dupa ce a dat-o cu deodorant, Robbie a invitat-o sa stea cu el in patul vertical, amenajat pe scena: “Stiu ca e ciudat fata de sotul tau, dar vrei sa vii in pat cu mine?“, a intrebat cantaretul.

constanteanca-concert-robbie-williams2

Robbie Williams s-a declarat socat sa aiba atatia admiratori in Romania. Asa ca le-a oferit un concert de neuitat. Cantaretul l-a invitat pe tatal sau pe scena si au fredonat impreuna “A better man”.

Mai a fost foarte fain ca Robbie a reusit sa ma treaca asa prin mai multe sentimente, ba melodii asa de suflet, ba a fost asa mai trist, ba super distractiv, a fost foarte misto, asa ca un rollercoaster“, a declarat o tanara pentru stirileprotv.ro

constanteanca-concert-robbie-williams-3

Spectatorii sustin ca Robbie Williams a compensat el insusi problemele de organizare de care s-au plans multi dintre cei care au fost prezenti la concert. In timpul show-ului artistul a adus tribut mai multor colegi de breasla, printre care Queen, George Michael sau Frank Sinatra.

constanteanca-concert-robbie-williams-4

Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?