ACASA » PROMO » O comedie fara perdea: SCRISORI CATRE RITA, in premiera la Constanta!

O comedie fara perdea: SCRISORI CATRE RITA, in premiera la Constanta!

TEATRU CONSTANTA. In premiera la Constanta, pe scena Harlequin Mamaia, esti invitat la un spectacol aproape de stand-up comedy, fara rusine, fara scrupule, un show in care iti vei regasi cele mai ascunse fantezii si ganduri.

Pizza Evo

Scrisori catre Rita – The Show” este un spectacol erotic, datorita minunatei prezente nud a Andreei Stafie, o comedie absoluta gratie lui Stefan Nistor, care interpreteaza si povesteste cu sinceritate si lejeritate, cateodata filozofic si metafizic multumita excentricitatii lui Stefan Caraman si o experienta culturala speciala pentru care trebuie sa-i multumim regizorului Cristian Bajora pentru curajul de a adduce acest roman pe scena.

“Scrisori catre Rita” e povestea unei despartiri, care ar durea daca n-ar fi atat de hilara si care ar fi amuzanta daca n-ar durea atat.

Nic e omul gratuit, fara obligatii si fara target, e antistarul, e ceea ce-si doreste cel mai mult societatea de azi sa marginalizeze. Nic povesteste, pentru ca daca nu o face, moare. Nic nu deranjeaza pe nimeni, desi langa el nu poti sta neutru. Iti vine sa-l bati, sa-l strangi in brate, sa-l speli, sa-l iubesti. Un singur lucru nu reusesti – sa-l ignori. Nic e vulgar, pentru ca viata printre sfintii falsi il oprima. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie să le facem, desi… Nic e un mic Iisus care ne spala de pacatul ipocriziei.” – Stefan Caraman

Distributie:
Nic Labis: Stefan Nistor
Rita: Andreea Stafie

Regie: Cristian Bajora
Regie tehnica: Dragos Patraulea

Bodypainting: Vania Piersinaru

Afis-Scrisori-Rita-WEBVino sa vezi un spectacol unic la Constanta: “Scrisori catre Rita – The Show

JOI, 14 aprilie, ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

Rezervari la 0766 400 181

Pret bilet: 45 lei
Durata: 1h 15min

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Libraria Carturesti Constanta, Constanta News, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?