ACASA » PROMO » O comedie despre primele lucruri în viaţă! LA GINECOLOG

O comedie despre primele lucruri în viaţă! LA GINECOLOG

TEATRU CONSTANTA. O comedie jucată cu casa închisă la premiera de la Harlequin Mamaia, revine la Constanţa! Născut din umorul iremediabil al vieții cotidiene, spectacolul “La ginecolog” prezintă cinci personaje ce provin din medii sociale diferite care, în aşteptarea domnului doctor, ajung  să-şi povestească întreaga viaţă.

Pizza Evo

Patru femei se întâlnesc în sala de așteptare a medicului ginecolog și încep să discute – cu umor – despre relațiile cu bărbații din viața lor, experiențe sexuale, dorințe și frustrări. La un moment se face auzită și vocea bărbatului, întâi timid și cu ezitări, iar spre final hotărât și animat de promisiunile viitorului.

Este un spectacol despre prima iubire, despre prima cerere in casatorie, despre primul sarut, despre primul divort, despre cei care iubesc in secret… Insa, punctul culminant este reprezentat de dorinta arzatoare a unei femei de a avea un copil prin orice mijloace. Pana unde poate merge aceasta dorinta, depaseste orice imaginatie!

Dacă ai peste 16 ani, a venit momentul să-ți faci o programare la ginecolog! Dacă ești bărbat, poți doar să privești! Să nu vă fie teamă! N-o să simțiți nimic, poate doar ușoare dureri abdominale din cauza râsului. Plus de asta, domnul doctor are mâna ușoară.

JOI, 3 NOIEMBRIE, de la ORA 21.00, la HARLEQUIN Mamaia

afis-la-ginecolog-nov2106La Ginecolog
de Diana Iarca

Regia: Alexandru Jitea

Cu: Laura Anghel, Corina Dragomir, Raluca Gheorghiu, Mirela Jienescu, Diana Iarca şi Alexandru Mike Gheorghiu

Rezervari la 0766 400 181

Pret bilet: 45 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Libraria Carturesti Constanta, Constanta News, Maritimo, Telegraf si Cuget Liber

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?