ACASA » PROMO » Despre EL si EA: PANA CAND MOARTEA NE VA DESPARTI?!

Despre EL si EA: PANA CAND MOARTEA NE VA DESPARTI?!

TEATRU CONSTANTA. In premiera la Constanta, pe scena Harlequin Mamaia, o comedie inedita: “Pana cand moartea ne va desparti?!“. Un spectacol cu umor contemporan, ce etaleaza “cuplul” din zilele noastre in trei personaje (el, ea si publicul), si surprinde intr-un mod realist etapele de la prima intalnire pana la nunta.

Pizza Evo

Piesa ilustreaza dinamica relatiei barbat-femeie care nu pare a fi nicidecum o poveste clasica de dragoste ci un drum cu urcusuri si coborasuri, pasiune, conflict, lupta de orgolii, dar si cu momente banale si intrebari cotidiene.

Ea, o tipa colerico-melancolica, perfectionista si psiholog; El, un tip sangvinico-flegmatic, zapacit si IT-ist, ajung sa se indragosteasca in urma unor intamplari banale si pline de o tachinare imprimata intr-un continuu conflict care duce la pasul final: casatoria.

Aflati in fata starii civile, acestia deviaza de la subiect datorita fricii declansate de intrebarea: “Pana cand moartea ne va desparti?!“; si incep sa retraiasca si sa povesteasca  povestea lor de dragoste cu bune si rele pana in ziua nuntii, pana in momentul in care spun “DA” fara preconceptii sau teorii scrise in sute de carti.

Afis-Pana-cand-moarteaCu: Mihaela Sandulescu si Andi Gongzi

Text de Mihaela Sandulescu si Irina Munteanu

JOI, 21 iulie, de la ora 21.30, la Harlequin Mamaia

Rezervari: 0766 400 181

Bilet 35 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Parteneri: Magic Fm, X-printing, Maritimo, Cuget Liber, Telegraf, Constanta News
Organizator: Evenimente Constanta

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?