ACASA » CALENDAR » O comedie actuala, dar scrisa acum 80 de ani!

click pe foto pentru a mari

Pam Pam este o comedie amara si adevarata, o bijuterie cotidiana a lui Constantin Tanase, scrisa acum 80 de ani. In zilele noastre, in interpretarea actorului George Constantinescu si regizata de Bogdan Husanu, celebra comedie va fi pusa in scena la Constanta in cafeneaua Funny People, de langa sediul vechi al Universitatii Ovidius, Bd Mamaia nr. 130.

Asadar, evenimente-constanta.ro te invita duminica, 9 octombrie, de la ora 20.00, pentru a vedea un spectacol in care personajul principal se lamenteaza cu umor de situatia deplorabila a tarii si implicit a sa.

Situatiile tragicomice abunda, iar momentele critice sunt punctate de un sunet „Pam! Pam!“ firesc si tonic. Te vei amuza copios de concidente, dar la sfarsit exista sansa sa cazi pe ganduri…

Comedia dureaza 45 minute, genul care merge la fix intr-o seara in care vrei sa vezi un spectacol scurt si la obiect, amuzant si tonic. Biletul este 20 de lei si se achizitioneaza de la barul locatiei. Daca doriti sa rezervati din timp biletele o puteti face la numerele 0766 400 181 sau 0720 778 613.

fragment din piesa:

Nu-s parale pentru: scoale
Alocatii si spitale
Pentru astfaltari stradale.
Dar pentru alte dardanale
Pentru sprituri nationale,
Masini senatoriale, plimbari ministeiale
Plicuri confidentiale, tot felul de protocoale.
Plimbari, plecari, osanale
Hai, stati blanzi ca sunt PARALE

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?