ACASA » STIRI » O auzi de 20 ani! VOCEA din spatele promo-urilor PRO TV: cine este si ce salariu are!

O auzi de 20 ani! VOCEA din spatele promo-urilor PRO TV: cine este si ce salariu are!

VOCEA PROMO PRO TV. Ii auzi, zilnic, vocea grava si patrunzatoare care te indeamna sa ramai pe PRO TV, iar de 40 de ani este admirat pe scena teatrului sau in filme. Dupa atatia ani de cariera, Valentin Teodosiu cu un ochi rade, cu celalalt plange. Artistul este nemultumit de salariul de la teatru, de 2.100 de lei, si spune ca nu s-ar fi descurcat fara leafa de la PRO TV, 5.000 € pe luna, scrie click.ro

Pizza Evo

actor_m-crop-644x416Fac promo la toate emisiunile si filmele de la PRO TV. Postul s-a lansat la 1 decembrie 1995, insa eu sunt din 1994, cand era Canal 31, unde se transmiteau emisiunile sportive. Sarbu m-a chemat la el in birou si mi-a propus sa fiu voice over, dar am acceptat dupa o jumatate de an, dupa ce mi-am rezolvat niste probleme de sanatate.

Ca voice over nu am un anume program. Uneori am fost chemat şi la ora 01.00 noaptea. Cand se fac textele pentru filme sau reclame, trebuie sa fii acolo. Ma duc zilnic sau o data la două zile si pot sa stau o ora, doua, trei. Trebuie sa astepti cand nu sunt gata textele. Nu e o munca grea, din contra, este o meserie care mi-a permis sa-mi fac o a doua familie, sa am o casa, o masina, o vacanta, fetele mele sa ia lectii de inot, de tenis sau sa faca meditatii de Engleza. Dar nu le-as lasa sa faca actorie. Cu un salariu de actor nu si-ar permite nici macar un coafor. E imposibil de trait, dar sa-ti mai faci si o familie. Eu fac actorie doar din pasiune. Atât!“, a marturisit Valentin Teodosiu.

61261128O alta voce ce poate fi auzita in spatele promo-urilor de la PRO TV este cea a actorului Bebe Cotimanis, care lucreaza pentru trust de mai bine de 13 ani si este unul dintre juratii emisiunii “Romanii au talent”.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?