ACASA » STIRI » Muzica » O artistă ar putea face închisoare pentru că A CÂNTAT LA PIAN!

Prosecutors-are-seeking-a-20-month-prison-sentence-for-Laia-Martin-whose-former-neighbor-is-suing-over-alleged-noise-pollutionGreu de crezut, însă procurorii solicită 20 de luni de închisoare şi, ulterior, interdicţia de a cânta la pian timp de 6 luni pentru o pianistă profesionistă din Spania, dată în judecată de un fost vecin pentru poluare fonică.

Pizza Evo

Sonia Bosom, vecina de bloc a părinţilor pianistei Laia Martin, în vârstă de 27 de ani, a acuzat-o pe aceasta din urmă că i-a cauzat traume psihice în timpul în care era studentă la Conservator. În acelaşi proces sunt judecaţi şi părinţii tinerei, care riscă să fie amendaţi dacă vor fi găsiţi vinovaţi, relatează bbc.co.uk.

Potrivit Soniei Bosom, între 2003 şi 2007, Laia Martin exersa la pian cinci zile pe săptămână, opt ore pe zi. De atunci, vecina spune că are oroare de piane şi că nu suportă să le vadă nici măcar în filme. Avocatul victimei spune că aceasta a suportat cu greu „patru ani de suferinţă”. De cealaltă parte, familia tinerei suţine că a încercat să izoleze camera în care aceasta cânta şi că fiica lor nu exersa atât de mult cât spune vecina.

Procurorul desemnat în acest caz a cerut iniţial 7 ani de închisoare pentru pianistă, însă ulterior a scăzut pedeapsa dorită la 1 an şi 8 luni. Judecătorii spanioli vor da un verdict în două săptămâni.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?