ACASA » STIRI » NOUL top mondial al celor mai “placute” vedete pe FACEBOOK

Eminem a fost regele retelelor sociale pentru multa vreme, dominand clasamentele de popularitate in social media dupa ce a depasit numarul Facebook pe care ii aveau Lady Gaga si Michael Jackson, “titanii” de atunci. Acum insa, Rihanna l-a depasit, desi in tuma cu doar doi ani, Slim Shady avea cu cinci milioane de fani mai mult. Acest lucru se poate datora si eliminarii recente de Likes false de catre Facebook.

Pizza Evo

Rihanna l-a depasit pe Eminem in topul popularitatii vedetelor in social media, inregistrand peste 61,6 milioane de fani pe Facebook, in comparatie cu peste 61,2 milioane de fani ai paginii Facebook a lui Eminem. In continuare, clasamentul complet.

Cantareata domina, de asemenea, alte retele sociale, inclusiv YouTube, unde ocupa pozitia a doua in topul popularitatii, dupa Justin Bieber. Pe Twitter Rihanna se afla pe a patra pozitie, dupa Lady Gaga, Justin Bieber si Katy Perry.

Iata cum arata clasamentul mondial al popularitatii vedetelor pe Facebook:

Rihanna – 61,6 milioane de fani Facebook
Eminem – 61,2 milioane de fani Facebook
Shakira – 54,8 milioane de fani Facebook
Lady Gaga – 53,2 milioane de fani Facebook
Michael Jackson – 51,9 milioane de fani Facebook
Cristiano Ronaldo – 49,7 milioane de fani Facebook
Katy Perry – 47,7 milioane de fani Facebook
Justin Bieber – 46,7 milioane de fani Facebook
Linkin Park – 45,3 milioane de fani Facebook
Akon – 41,8 milioane de fani Facebook

Aceste date sunt furnizate de Starcount, un agregator de date care masoara popularitatea in social media. Conform Starcount, Rihanna ocupa locul trei general in topul popularitatii la nivel mondial in retelele sociale, dupa Lady Gaga si Justin Bieber. Reprezentantii companiei au declarat insa ca, analizand tendintele actuale, “este posibil ca, in curand, sa sarbatorim o noua regima a retelelor sociale.”

sursa: Mashable

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?