ACASA » STIRI » Muzica » Noua piesa a Deliei, peste 1 milion de vizualizari intr-o zi! Cantareata, acuzata de PLAGIAT

Noua piesa a Deliei, peste 1 milion de vizualizari intr-o zi! Cantareata, acuzata de PLAGIAT

DELIA “DA, MAMA” PLAGIAT. La putin peste 30 de ore de la lansarea videoclipului piesei “Da, mama“, Delia a strans peste 1 milion de vizualizari pe Youtube. Piesa, desi se bucura de succes, multi dintre cei care au ascultat-o spun ca versurile sunt prea dure sau ca piesa, compusa de Carla’s Dreams, este un plagiat.

Pizza Evo

delia-da-mama-plagiat

Cei care au sesizat asemanari spun ca refrenul melodiei “Da, mama” seamana foarte mult cu cel al piesei “Dream on“, de la Aerosmith, cunoscuta publicului mai tanar dupa coverul lui Eminem, “Sing for the moment“.

Piesa este categoric un hit, mesajul este unul foarte puternic. Ceea ce insa am observat eu este ca refrenul seamana izbitor cu cel din melodia celor de la Aerosmith“, spune pe Youtube unul dintre cei care au ascultat melodia.

 

De la minutul 2:03 puteti asculta refrenul piesei “Dream On” si sa decideti daca exista asemanari si intr-adevar piesa Deliei este un plagiat.

 

Nu este prima piesa in care compozitorii Deliei sunt acuzati de plagiat. Linia melodica a piesei “Inimi desenate” este copiata dupa o artista mai putin cunoscuta din strainatate. Demonstratia de plagiat o puteti vedea AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?