ACASA » STIRI » Diverse » Noua emisiune a lui BOBONETE a bătut în audiețe WowBiz și Un show păcătos

Noua emisiune a lui BOBONETE a bătut în audiețe WowBiz și Un show păcătos

AUDIENTE JOCURI DE CELEBRITATE. Noua emisiune de divertisment de la Pro Tv, “Jocuri de celebritate” a avut, în prima ediţie, cifre mult peste show-urile tabloide, transmite paginademedia.ro

După ce în ultimele două săptămâni “Ce spun românii”, cu Cabral, a depășit de mai multe ori “Acces Direct” în zona 18.00 – 19.00, dominată în trecut de programul prezentat de Simona Gherghe pe Antena 1, și slotul tabloidelor de seară a primit o lovitură puternică.

Premiera emisiunii Jocuri de celebritate, de pe Pro TV, cu Mihai Bobonete, Paul Ipate și Octavian Strunilă, a lăsat în urmă celelalte posturi pe intervalul de difuzare: 22.30-23.30.

Programul – un concurs cu vedete – s-a intersectat cu WowBiz (Kanal D) și cu Un show păcătos (Antena 1), unde Dan Capatos dezbătea o temă de “interes major”: Oana Lis are alergie la spermă.

Miercuri, 14 septembrie, “Jocuri de celebritate” a înregistrat 652.000 de telespectatori din mediul urban. Pe locul doi a fost Kanal D, cu 364.000, Antena 3 a stat pe… locul 3, cu 362.000, urmată pe locul 4 de Antena 1, cu 227.000 de telespectatori.

Citeşte mai multe AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?