ACASA » BLOG » “Noroc” cu INTERLOPII care ne razbuna violurile

“Noroc” cu INTERLOPII care ne razbuna violurile

de Andrei AMZA

Gata, oameni buni! În cazul violului din Vaslui au intrat interlopii din România “pă felie” şi se va face dreptate barbară, dar justă, aşa cum îşi doreşte toată ţara. Şi anume, cei 7 armăsari moldoveni vor fi sodomizaţi anal la pârnaie, fără număr chiar, de tovarăşii dosniaci, “se ştie ei care e”, ai interlopului Adrian Corduneanu.

Ca şi când nu era suficient că Măruţă şi gaşca lui au transformat-o pe fata violată într-un subiect de telenovelă, cum era de aşteptat, acum mai toată presa a preluat şi a răspandit vorbele cocalarului cu muşchi mai ceva decât a fost raspândită gripa aviară şi ştirea cu declaraţia oficială a lui Ponta. Dacă eram Viorel, ditamai prim-ministrul, şi vedeam cât de mici şi neînsemnate sunt vorbele mele pe langa cele ale unui interlop, îl puneam pe Dragnea să-mi tragă un şpiţ în operaţia de la genunchi, ca să mă pot duce din nou în Turcia şi să nu mai ştie nici dracu’ de mine.

Nu ştiu câţi realizează asta, dar un interlop, adica un dubios, un om suspectat că nu face banii cinstit, ba chiar se laudă cu asta, care la viaţa lui a dat cel puţin două fetiţe la produs şi umblă liber şi dezlegat, a ajuns sa fie portretiztat ca un fel de avenger al naţiunii. Un “Superman” de la care toată târtănimea acestei ţări avea nevoie să primească asigurarea că cei şapte violatori îşi vor primi adevarata şi bine-meritata pedeapsă.

Iată cateva titluri ce sar în ochi, aşa la o aruncatură de Google:

Cel mai mare interlop roman vrea sa o razbune pe fata din Vaslui! Ce le transmite celor 7 barbati care au violat-o  – click.ro

Adrian Corduneanu a reactionat. Ce mesaj dur le-a transmis interlopul violatorilor din Vaslui – Evenimentul Zilei (evz.ro)

Liderul celei mai tari grupari din Moldova a rabufnit! Ce mesaj dur le-a transmis Adrian Corduneanu violatorilor din Vaslui – cancan.ro

Ăsta putea să zică orice şi oricum face asta nestingherit. E fix treaba lui. Grav este ca nişte şefi din redacţii şi editori au considerat că ceea ce are el de spus este important. Nişte ipocriţi care pe seama unei drame şi a unui subiect extrem de delicat, găsesc potrivit să promoveze cu surle şi trâmbiţe declaraţiile unui infractor, bazându-se pe dorinţa de răzbunare a maselor.

Dacă apărea un nene, oricare, şi sunt sigur că deja există, cu o idee de genul: “Am descoperit o chichiţă avocăţească ce asigură faptul că cei şapte violatori vor primi pedeapsă maximă într-un caz de viol” sau “Un proiect legislativ ce va garanta marirea pedepsei pentru viol” etc. reacţia mâncătorilor de mici electorali ar fi fost cam pe aici: “Da, mă, bine. Tu, deşteptule, care eşti tu deştept. Dar ăia, ăia şapte… Cine le rupe curu!?

Şi din străfundurile Facebook-ului vine Adrian smardoiu’ şi zice aşa cum ştie el mai bine, ca să-şi arate valoarea, că în puşcărie se va face dreptatea adevarată. Şi toţi primitorii de căldări cu şepci şi cozonaci strigă în cor: “Daaaa! Vrem sângele lor pe cearşafurile paturilor din celulăăăh!” şi cerurile se deschid, iar îngerii cântă la harpe în timp ce fac vocalize dumnezeieşti.

Îmi voi permite să dau chiar aici un titlu de “ştire de ultimă oră”, pentru cretinetul patriei, cefele late, desfiguratele de botox şi ce se mai găsteşte prin ogradă: RĂMÂI PROST! CEI 7 VIOLATORI VOR FI ORICUM PENETRAŢI ÎN CUR DE CEL PUŢIN O GAŞCĂ DE PUŞCĂRIASI CU CEL PUŢIN UN MEMBRU CARE ARE ACASA CEL PUŢIN O FATĂ!

De ce este important sau relevant şi demn de o ştire ce are de spus un interlop, chiar şi într-un astfel de context în care poate chiar bunul simţ sau natura umană cer o dreptate mai presus de lege? Pentru că Vălenii din Vaslui sunt peste tot în Romania.

Login

Lost your password?