ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Noi strazi cu sens unic si semafoare in Constanta

Noi strazi cu sens unic si semafoare in Constanta

O serie de modificari importante in traficul rutier din Constanta. Pe doua dintre cele mai circulate strazi din oras vor fi instituite sensuri unice, transmite Cuget Liber. De asemenea, in zona va fi amplasat si un nou semafor. Schimbarile sunt menite, spun politistii, pentru a fluidiza traficul si pentru a crea noi locuri de parcare.

La sedinţa Comisiei de circulatie a Primăriei Constanta din această lună s-a discutat şi aprobarea unor măsuri menite a-i ajuta pe şoferii care întâmpină dificultăţi în circulaţia pe anumite străzi. Astfel, poliţiştii constănţeni au cerut aprobarea instituirii a două sensuri unice, unul pe strada Tulcei şi unul pe strada Badea Cârţan.

Mai exact, sensul unic de pe strada Tulcei va fi dinspre strada Ştefăniţă Vodă către bulevardul Tomis, iar pe strada Badea Cârţan, dinspre bulevardul Tomis către strada Ştefăniţă Vodă. Solicitările oamenilor legii au fost aprobate, astfel că se încep demersurile pentru amenajare. Cine nu se va conforma noilor reguli se va alege cu sancţiune contravenţională.

Citeste mai multe pe cugetliber.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?