ACASA » CONCERTE » Noaptea Muzeelor. Concert Harry & Aida Tavitian, la Muzeul de Istorie și Arheologie Constanța

Noaptea Muzeelor. Concert Harry & Aida Tavitian, la Muzeul de Istorie și Arheologie Constanța

CONCERTE CONSTANTA. Şi în acest an, mii de muzee din 30 de ţări europene îşi vor deschid porţile pentru a primi gratuit vizitatori, în cea mai mare manifestare de profil de pe continent: Noaptea Muzeelor.

Cu această ocazie, Fundația Culturală Harry Tavitian şi Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța invită publicul constănţean la concertul extraordinar de jazz HARRY & AIDA TAVITIAN, intitulat „Arheologie muzicală”.

Concertul va fi sâmbătă, 19 mai, de la ora 22.00, la Muzeul de Istorie şi Arheologie Constanța.

Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la primul meu concert de jazz la Constanța. Orașul meu natal a rămas oraşul meu de suflet. Am încercat să-l fac cunoscut prin activitatea mea şi să promovez, în Constanţa, jazzul – arta care a marcat secolul 20.

32374686_1766064033461809_5931520891438497792_nAm răspuns cu bucurie invitației Muzeului de Arheologie Constanța – o instituție culturală de marcă, de a participa cu un concert, la Noaptea Muzeelor. Împreună cu fiica mea Aida Tavitian invităm publicul constănțean de jazz la puțină “Arheologie muzicală”, a scris pe Harry Tavitian pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, cei prezenți vor avea parte de momente artistice de reconstituire istorică și coregrafie.

ACCES GRATUIT

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?