ACASA » ALTE EVENIMENTE » Noaptea Devoratorilor de Publicitate la Casa de Cultura Constanta

Afisnoapteadevoratorilor-2014Zombii de la Noaptea Devoratorilor de Publicitate vor ajunge în Constanţa. Casa de Cultură a Studenţilor va fi câmpul de luptă al zombilor. Peste 300 spoturi vor rula timp de 6 ore vineri 31 ianuarie incepand cu ora 20.00. Spectacolul va fi completat de un targ handmade local și alte surprize pe care le veți descoperi pe moment.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un eveniment internaţional, creat în 1981 de către Jean-Marie Boursicot, care, fascinat fiind de reclame, a început să colecţioneze spoturi publicitare din toată lumea pentru a le prezenta publicului larg într-un spectacol ce îşi propune să transmită publicului emoţiile, artisticul şi caracterul transcendent faţă de limitele culturale ale spoturilor publicitare. Cel care a adus acest show în România este Dan Chişu, producătorul general al spectacolului.

Conceptul de comunicare Noaptea Devoratorilor de Publicitate, „Zombies”, a fost dezvoltat de agenția Tempo Advertising.

Declinarea şi implementarea conceptului pe mediile digitale este realizată de către agenţia Republika Interactive.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în Magazinele Germanos, în Centrul Comercial Maritimo și la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța.

Pretul unui bilet este 40 lei.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?