ACASA » CONCERTE » NIGHTLOSERS, concert la Doors Club

NIGHTLOSERS, concert la Doors Club

CONCERTE CONSTANTA. Trupa Nightlosers, cunoscuta pentru abordarea muzicala ce imbina blues-ul american cu elemente de folclor autentic ardelenesc, revine la Constanta, in clubul Doors!

Pizza Evo

Infiintata in 1994, Nightlosers canta blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, in care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu interventii etno romane, maghiare si tiganesti, montate in conformitate cu o imagine desprinsa dintr-un film autoironic, in care un grup de taranoi betivi au ajuns intamplator pe o scena.

In cei peste 20 de ani de existenta au concertat la festivaluri din mai toate tarile din Europa, dar si in orașe din SUA si Canada. Sunt cunoscuti de publicul larg datorita pieselor „Betivan Ratat” si „Dragostea-i ca si o raie”, piese ce reflecta mai degraba spiritul umoristic specific trupei.

Umorul este prezent si in concertele live, unde pasajele de blues se imbina natural cu muzica traditionala autentica ardeleneasca.

nightlosers concertComponenta Nightlosers:

JIMI LACO – vioară, chitară, mandolină, banjo; GRUNZO GEZA – clape; HANNO HOEFER – voce, chitară, muzicuță, washboard; LUCIAN “Ștain” POP – contrabas, chitară bass; PÉTER ATTILA – braci / inginer de sunet; CLAUDIU “Nașu” PURCĂRIN – tobe, porci de cauciuc.

Duminica, 27 martie, ora 20,30, Doors Club iti propune unul dintre cele mai spectaculoase și energizante concerte! Ar fi pacat sa stai acasa…

Prețul unui bilet este 35 de lei.

Info si rezervari la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?