ACASA » CALENDAR » NICU PATOI & PLATONIC Band, Live în Phoenix

1186253_513454908729491_810769598_nNicu Patoi este unul dintre cei mai importanţi chitarişi români ai momentului. Gălăţeanul are o carieră impresionantă în care s-a diferenţiat prin stilul său unic, prin care pare să sublinieze şi înfrumuseţeze sunetele cu fiecare notă muzicală interpretată. De mai bine de 17 ani, Nicu Patoi este parte a Rock’n’Roll Band, trupa lui Ştefan Bănică Jr., iar din 1995 este membru fondator al Platonic Band.

Platonic Band este un proiect ce reuşeşte să aducă laolaltă o serie de muzicieni români care s-au evidenţiat de-a lungul timpului prin talent şi personalitate. Cu artişti ca Nicu Patoi (chitară), Răzvan “Lapi” Lupu (baterie), Adrian Ciuplea (chitară bas) şi Berti Barbera (voce şi percuţie), Platonic Band este cu siguranţă un supergrup în ţara noastră.

Krypton, VH2, Vama Veche, Awake şi Trupa Veche sunt doar o parte dintre trupele din care Răzvan “Lapi” Lupu face sau a făcut parte. Recunoscut ca unul dintre cei mai buni toboşari români, Lapi reuşeşte să cucerească audienţele cu stil său plin de energie şi umor.

Adrian Ciuplea este membru al Platonic Band din 2007 şi este unul dintre cei mai apreciaţi basişti din România. Parte a trupei Viţa de Vie, Adrian se poate mândri cu două concerte alături de Steve Vai în 2010 (în România şi Italia), artist alături de care ar putea susţine anul acesta un turneu în Europa şi Rusia.

Berti Barbera este un nume care nu are nevoie de nicio prezentare pentru iubitorii autohtoni de muzică. A colaborat cu: Timpuri Noi, Taxi, Cargo, Proconsul, Direcţia 5, Talisman, Phoenix, Ştefan Bănică Jr., Analia Selis şi mulţi alţii. A demonstrat în nenumărate rânduri că este un percuţionist desăvârşit şi că este pregătit pentru orice experiment muzical.

Aşadar, pentru o muzică de calitate şi un cocert live de exceptie, miercuri, 2 octombrie, sunteţi aşteptaţi în Club Phoenix, începând cu ora 21.00. Preţul unui bilet este 30 de lei.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?