ACASA » STIRI » Diverse » NETFLIX a ajuns si in Romania. Care sunt preturile de abonare

NETFLIX a ajuns si in Romania. Care sunt preturile de abonare

NETFLIX ROMANIA. Cel mai mare serviciu de streaming online de filme si seriale din lume, Netflix este acum disponibil si in Romania. Cei care isi fac cont in aceasta perioada vor beneficia de prima luna gratuita.

Pizza Evo

Netflix in Romania vine cu trei planuri tarifare. Primul dintre ele, cel mai ieftin, costa 7.99 euro si te lasa sa te uiti la filme si seriale pe un singur dispozitiv deodata, dar o poti face pe laptop, tableta sau telefon. De asemenea, nu exista restrictie privind numarul de filme si seriale care pot fi vazute. Din pacate, deocamdata, Netflix nu are subtitrari in limba romana.

Pentru 2 euro in plus, adica pentru 9,99 euro, vei putea urmari conținut la calitate HD, pe doua ecrane simultan.

Al treilea tip de abonament, de 11,99 euro, adauga optiunea de continut Ultra HD, dar numai pentru anumite productii, si posibilitatea de a folosi contul simultan pe patru ecrane.

Printre seriale se numara titluri precum Narcos, Dexter, Breaking Bad sau Elementary si lista cu filme este populatasși cu titluri vechi, cum ar fi The Godfather.

Romania nu este singura tara in care compania s-a extins incepand de miercuri seara. Netflix a ajuns in peste 130 de tari din intreaga lume. Pe lista celor care nu se pot bucura inca de filme si seriale de la Netflix se numara chinezii, nord-coreenii si sirienii.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?