ACASA » CALENDAR » Music for Autism cu White Walls in Club Doors

Woodstock Concert Posters Vol#1Trupa White Walls sprijina Proiectul Music for Autism initiat de Club Doors Constanta prin concertul caritabil din data de 12.04.2013, ora 21.00.  Pretul uni bilet este de 15 lei.

Pizza Evo

White Walls este o trupă de Metal progresiv, Rock progresiv din Constanța, România care activează din anul 2009. Trupa are ca membri pe Alexandru-Eduard Dascălu la chitară, Eugen Brudaru la voce, Șerban-Ionuț Georgescu la chitară bas și Marian Mihăilă la tobe. Fondurile stranse vor fi donate  CSEI Maria Montessori.  De asemenea, o parte din copii vor primi sedinte de terapie in cadrul Asociatiei de Terapii Suportive Hipoterapia. Unul din partenerii acestui proiect este Junkers Design Constanta.

Scopul acestui proiect   este sa  aduca la cunostiinta provocarile intalnite zilnic de acesti copii impreuna cu familiile lor. In acelasi timp, se doreste sensibilizarea opiniei publice, constientizarea si informarea adolescentilor despre aspectele acestor tulburari, in ideea de a intelege ca o persoana cu autism se confrunta in viata cu probleme legate de comunicare si interactiune sociala, izolare si marginalizare.

Rezervari se pot face la 0763 66 16 22.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?