ACASA » CALENDAR » Music for Autism cu trupa TIMPURI NOI

407483_261186690676214_19466273_nClubul Doors, impreuna cu partenerii sai,  Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia,  Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Maria Montessori si Junkers Design sustin in continuare campania MUSIC FOR AUTISM joi, 17 ianuarie, unde trupa TIMPURI NOI va concerta LIVE.

Pizza Evo

Constantenii si nu numai, pot sprijini copiii afectati de autism prin participarea la evenimentele organizate in Club Doors. Incasarile din vanzarea biletelor pentru aceste evenimente se vor constitui in donatii  pentru acestia.

Fondurile stranse in urma acestei campanii vor ajuta la crearea unei camere senzoriale, a unui atelier de pictura si a unei sali pentru meloterapie in cadrul CSEI Maria Montessori. De asemenea, o parte din copii vor primi sedinte de terapie in cadrul Asociatiei Hipoterapia.

Scopul acestui proiect   este sa  aduca la cunostiinta provocarile intalnite zilnic de acesti copii impreuna cu familiile lor. In acelasi timp, se doreste sensibilizarea opiniei publice, constientizarea si informarea adolescentilor despre aspectele acestor tulburari, in ideea de a intelege ca o persoana cu autism se confrunta in viata cu probleme legate de comunicare si interactiune sociala, izolare si  marginalizare.

Proiectul se deruleaza pana in luna mai, iar la finalul acestuia vor fi facute publice realizarile datorate donatiilor  publicului constantean, pentru care se lucreaza intre timp.

Pretul unui bilet este de 15 de lei. Rezervari se pot face la 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro/rezervari

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?