ACASA » CALENDAR » Music for Autism cu trupa DESANT in Doors

poster-desant-v2-Trupa timisoreana Desant sprijina Proiectul Music for Autism initiat de Club-ul Doors  Constanta prin concertul caritabil din data de 28.03.2013, ora 21.30.  Pretul uni bilet este de 20 lei.

Desant este o formatie de hard/heavy metal din Timisoara. Formatia isi are inceputurile in anul 2010, fiind constituita  din solistul Alex Anca, basistul Alin Achim(ex Cargo), chitaristul Tibi Saulescu, claviaturistul Vlad Toma si bateristul Mihai Dobrescu.

Fondurile stranse atat din bilete cat si din albumele vandute, vor fi donate  CSEI Maria Montessori.  De asemenea, o parte din copii vor primi sedinte de terapie in cadrul Asociatiei de Terapii Suportive Hipoterapia. Unul din partenerii acestui proiect este Junkers Design Constanta.

Scopul acestui proiect   este sa  aduca la cunostiinta provocarile intalnite zilnic de acesti copii impreuna cu familiile lor. In acelasi timp, se doreste sensibilizarea opiniei publice, constientizarea si informarea adolescentilor despre aspectele acestor tulburari, in ideea de a intelege ca o persoana cu autism se confrunta in viata cu probleme legate de comunicare si interactiune sociala, izolare si marginalizare.

 Rezervari se pot face la 0763 66 16 22.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?