ACASA » ALTE EVENIMENTE » MOTORSPORT EVENT, la Vivo! Drifting, pilotaj sportiv, simulări de accidente

MOTORSPORT EVENT, la Vivo! Drifting, pilotaj sportiv, simulări de accidente

MOTORSPORT EVENT 2017. Pasionaţii de maşini cu mulţi cai putere pot participa, în concurs sau ca spectatori, la Motul Motorsport Event, în parcarea Vivo! Constanţa.

Pizza Evo

În weekend-ul 8 – 9 iulie, Motul Motorsport și Clubul Sportiv Seaside Roads, ţi-au pregătit o mulțime de surprize: demonstranții de conducere defensivă, pilotaj sportiv, simulări de accidente, intructaj pentru acordarea primului ajutor.

Invitați speciali: Academia Titi Aur, Sorin Ene, Razvan Fratianu, Radio Kart

Pe lângă şoferii profesionisti, chiar şi tu poti participa. Pentru înscrieri în concurs trimiteţi un e-mail cu nume, prenume, vârsta şi autoturism la adresa all@seasideroads.ro

Competiția automobilistică ce oferă pasionaților, posesori de permis de conducere, posibilitatea de a își demonstra măiestria la volan pe un circuit inedit, special amenajat, participând cu autoturismele personale.

De asemenea, nu vor lipsi demonstrații spectaculoase oferite de invitații noștri precum si a piloților din Campionatul Național de Drift, care vor avea în postura de copiloți persoane din public, alese prin tragere la sorți.

În ambele zile, evenimentele vor avea începere de la ora 10.00.

Accesul este gratuit.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?