ACASA » ALTE EVENIMENTE » Moş Nicolae vine la ATELIERUL ZÂNELOR! Eveniment cu scop caritabil pentru cei mici

Moş Nicolae vine la ATELIERUL ZÂNELOR! Eveniment cu scop caritabil pentru cei mici

EVENIMENTE PENTRU COPII. Şi în această iarnă, JCI Constanța dăruiește magia sa din “Atelierul Zânelor” prin joc și distracție. Atelierul Zânelor este un eveniment caritabil, prin care copiii norocoși pot oferi cadouri copiilor din familii sărace!

Pe 3 DECEMBRIE, 2016, la Hotel IBIS – Sala Prestige, între orele 17:00 – 20:00

Familia și dinamica acesteia au un rol marcant asupra dezvoltării și construirii personalității copilului. Datorită acestui fapt reacțiile, gesturile, cuvintele, tonul și atitudinea părinților față de copii au o greutate foarte mare în devenirea acestora.

De-a lungul acestui atelier, prin intermediul tehnicilor creative de lucru, ne propunem tocmai construirea unei atmosfere relaxate și încurajatoare, în care fiecare să se poată exprima liber, ținând cont și de libertatea celuilalt.

Un numar de 60 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zâne timp de 3 ore. Prin rotatie, echipele vor participa la cele cinci ateliere.

atelierul-zanelor-constantaActivități în cadrul Atelierului Zânelor:

1. Atelierul Zânei Craciunului – Zâna Craciunului îi va învăța pe părinți și copii să creeze ciorapei pentru a impodobi bradul in ajunul Craciunului.
2. Atelierul Zânei Cadourilor – Zana Cadourilor ii va indruma pe copii sa confectioneze impreună cu părinții scrisori si felicitari pe care i le vor trimite lui Mos Craciun.
3. Atelierul Zânei Prajiturica – Figurinele de zăhar, ciocolată, marzipan vor fi pregatite, modelate și gustate de cei mici, împreună cu părinții lor, sub atenta supravegere a Zânei Dulcica.
4. Atelierul Zânei Măştilor – În acest atelier copiii se vor deghiza in ingerasi si spiridusi pentru a se alatura in echipa lui Moş Crăciun. Vor fi ajutati pentru realizarea costumelor de parinti si de Zana Măştilor.
5. Atelierul Zânei Culorilor – Zâna Culorilor îi va învăţa pe copii să picteze diverse obiecte în spiritul Crăciunului pentru a-şi dezvolta creativitatea.

Condiții de participare: fiecare pereche (copil – părinte) înscrisă în Atelierul Zânelor trebuie să aducă un cadou pentru cazurile sociale selectate de Zâne. Aceste cadouri vor fi oferite în etapa a doua a evenimentului, pe 10 decembrie 2016.

Vârsta copiilor: 4 – 11 ani

Taxă de participare: 40 RON

Beneficiile participanților (părinți):
–    ocazia de a exersa modele adecvate de interacțiune cu copilul;
–    ocazia de a-si vedea copilul în ipostaze noi și de a-l susține și ajuta în zonele sale de
–    provocare ;
–    întărirea încrederii și legăturii dintre părinte și copil;
–    deschiderea de noi canale de comunicare cu copilul;
–    deconectarea de la stresul cotidian și relaxarea prin jocuri inedite;
–    socializare

Ce se întâmplă cu copilul când se joacă împreună cu părinții și cu Zânele?
–    se simte acceptat și inclus în familie;
–    se simte iubit și valoros;
–    se simte ascultat și luat în serios;
–    se simte curajos și independent;Andorra
–    se simte capabil și important;
–    se simte protejat și în siguranță;
–    se simte liber și jucăuș.

Persoana de contact:
Anamaria
Tel: 0722 127 078
Email: office@jciconstanta.ro

Eveniment susţinut de: Rik, Trupa Sufleţel, CORA, Cămara cu Merinde, Flux Distribution, Creative Start Center, X-Printing, PlayXP.net, Dobrogea, Cuget Liber, Evenimente-constanta.ro, Telegraf, Dobrogea TV, Litoral TV, Libertatea Cuvintelor, Kiss Fm şi Magic Fm.

JCI Constanta este o organizatie non‐profit de tineri lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani, membra JCI Romania și afiliata retelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numara 200.000 de membri in peste 100 de tari. Misiunea JCI este „de a oferi oportunitati de dezvoltare prin care tinerii sa dobandeasca puterea de a crea schimbari pozitive”.  JCI functioneaza in Romania din anul 2002 in Bucuresti (grupul de initiativa) și, incepand cu 2003 in alte orașe din tara: Timisoara, Constanta, Brasov, Iasi, Cluj, Lugoj, Sibiu, Suceava, Targu Mures și Oradea.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?