ACASA » CALENDAR » Mos Craciun poposeste la Tomis Mall – Târg cu produse traditionale, colinde şi surprize pentru copii

tomis mall sarbatoriMos Craciun poposeste in aceasta iarna si la Tomis Mall, cu desaga plina de surprize, cadouri pentru cei mici, evenimente si concerte. Iarna aceasta, incepand cu 12 decembrie, constantenii ce trec pragul centrului comercial Tomis Mall, vor fi surprinsi de atmosfera calda de Craciun, reduceri speciale pregatite de magazinele partenere, dar si de producatorii traditionali ce vor comercializa produse de sezon in casutele special amplasate in fata mall- ului.

Urmand traditia, Mos Craciun este prezent la Tomis Mall in perioada 15- 24 decembrie, perioada in care se vor organiza pe scena amplasata la etajul 3, multe concerte, spectacole pentru copii, face painting si serbari gradinite!

In plus, cu ajutorul JCI Constanta, viata celor 33 de copii infectati cu HIV/ SIDA inscrisi in baza de date a Asociatiei Copiii Tuturor se va schimba. Acestia se vor bucura de haine, rechizite, jucarii ce pot fi donate de catre constanteni pana pe 17 decembrie in Sala Ovidiu- langa Magazinul Pictor- Tomis Mall.

Sunteti asteptatti la Tomis Mall pentru a realiza cumparaturi speciale, cadouri pentru cei dragi. In plus, pe 28 decembrie, Andreea Olariu, va sustine un spectacol special, incepand cu ora 19 :00.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?