ACASA » STIRI » Diverse » Monologul devenit VIRAL al Stelei Popescu, in Las Fierbinti. O palma data invatamantului romanesc!

Monologul devenit VIRAL al Stelei Popescu, in Las Fierbinti. O palma data invatamantului romanesc!

STELA POPESCU IN LAS FIERBINTI. In cel mai recent episod al serialului “Las Fierbinti“, Stela Popescu a avut o aparitie ce a surprins intreaga tara. Indragita actrita a interpretat rolul de directoare al scolii din sat. Desi consacrata pentru roluri de comedie, Stelei Popescu i s-a repartizat o partitura fara niciun strop de umor… Pe care a interpretat-o intr-un mod de-a dreptul emotionant.

Celentano, betivul satului, si Firicel a lu’ Cimpoaie se duc in biroul directoarei pentru a se plange ca suplinitoarea de la chimie cere bani copiilor pentru a-si lua produse cosmetice. Scena este folosita pentru a insera in interiorul serialului de comedie a unui pasaj despre situatia invatamantului romanesc.

Toti profesorii pleaca la Bucuresti, in orasele mari. Nimeni nu mai vrea sa vina aici. Am scris la minister, am vorbit la inspectorat, am vorbit cu colegii mei – nu sunt solutii. De parca aici nu ar fi copii de valoare (…) Pe una dintre profesoare abia am convins-o anul trecut sa nu plece in Italia. Ca menajera… Dar daca ma gandesc, de ce sa stea aicea sa-si piarda viata. Cand se poate duce in Italia, sa ingrijeasca pe cineva… Sa ramana aici, pe o corabie care se scufunda? Despre invatamantul romanesc vorbesc. Daca nu s-a si scufundat…

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?