ACASA » STIRI » Moga in lacrimi la Vocea Romaniei VIDEO

Compozitorul Marius Moga, antrenor la Vocea Romaniei, s-a emotionat pana la lacrimi cand a trebuit sa aleaga intre Oana Radu si Andreea Crepcia.

Cele doua concurente au interpretat, in duet, piesa Hello a lui Beyonce. Intregul juriu a sustinut ca Oana si Andreea au cantat excelent si ca merita amandoua sa mearga mai departe. Vizibil framantat, Marius Moga a fost presat sa ia o decizie pe care nu si-a dorit-o.

Andreea Crepcia (24 de ani) a participat si la Megastar, ajungand pana in marea finala si s-a facut deja remarcata in lumea muzicala. Oana Radu este o tanara de 17 ani cu o voce impresionanta. A luat premii la festivaluri international, insa crede ca greutatea ei a impiedicat-o sa evolueze in cariera iar auditiile pe nevazute de la Vocea Romaniei a fost sansa ei.

Decizia lui Moga

Conform regulamentului, Moga trebuia sa aleaga o singura persoana la o confruntare intre doua voci. Ca sa-l sustina, Pavel Bartos l-a chemat repede pe Horia Brenciu sa “salveze” una ditre lacrimile de pe obrazul lui Moga. Si totusi decizia a fost luata.

Inainte de a alege, “Micul Mozart” al Romaniei a promis ca cea care va fi eliminata va avea o piesa difuzata pe radio pana la Craciun.  Astfel, Oana Radu a avut surpriza de a ramane in concurs, in timp ce Andreea Crepcia va avea parte de lansarea promisa de Moga.

CITESTE AICI DESPRE CONCURENTA CARE A ABANDONAT CONCURSUL DIN CAUZA FAVORITISMELOR

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?