ACASA » ALTE EVENIMENTE » MofT – Curs pentru FORMATORI certificat CNFPA 21-25 ianuarie (DISCOUNT 35%)

afis 3MofT – Master of  Training este cea mai buna solutie de TOT (Training of Trainers – Formare de Formatori) pentru cei care formeaza  adulti. Cursul este programat intre 21 – 25 ianuarie. MofT este o experienta intensiva de invatare, care solicita participantii intr-un efort sustinut de dezvoltare personala.

Pizza Evo

Ce este MofT?

MofT este un program de formare pentru adulții care doresc să se descopere pe ei înșiși și să își dezvolte abilitățile de a lucra în echipă, vorbi în public și mai ales, de a îi învăța pe alți adulți. Formarea MofT propune un întreg program concentrat pe obținerea rezultatelor în fața publicului si de formare / transformare a participanților in persoane încrezătoare în ele însele, când se află în fața publicului, capabile să își structureze modul în care lucrează conținutul propus, astfel încât să obțină rezultatele dorite la capătul celălalt de relație.

Pentru cine este MofT?

MofT este un program de formare care se adresează în primul rând celor care doresc să devină traineri / formatoriconsultanți sau coach pentru alți adulți. În cadrul programului, participanții vor învăța și experimenta tot ceea ce au nevoie pentru
a livra un conținut pe care deja îl cunosc, către un public variat și necunoscut.
În al doilea rând, MofT se adresează celor care doresc să comunice în public fie că sunt public speaker, conferențiari, vânzători etc.
Tot o dată MofT se adresează educatorilor și profesorilor care doresc să își completeze pregătirea pedagogică.
De asemenea, se adesează managerilor care doresc să dezvolte relații profesionale de coaching pentru angajații săi, atât individual, cât și în echipă.

Trainerii care susțin acest curs au o experiență de peste 8 ani: Cristina Neguț,  Cristian Neguț, Anemarie Ioana Gasser, Ecaterina Satmaru.

Detalii organizatorice

Toți participanții la curs vor primi certificat recunoscut de CNFPA.

Cursul se desfășoară intre 21 -25 ianuarie, în intervalul orar 9.00 – 18.00 în Constanța. Locația exactă va fi anunțată ulterior.

Costul de participare este de 930 lei + TVA, cu oferire de discount 35 % pentru toti cei care se înscriu până pe 15 ianuarie inclusiv (cost cu discount 605 lei + TVA).

Mai multe informații și înscrieri la 0766400181.

 avantaje

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?