ACASA » STIRI » Diverse » Modificari pentru LEGEA FUMATULUI! Unda verde pentru fumatul la pacanele

Modificari pentru LEGEA FUMATULUI! Unda verde pentru fumatul la pacanele

MODIFICARI LEGEA FUMATULUI. Legea fumatului ar putea fi modificata pentru a permite fumatul in locuri unde interzicerea practicarii acestui viciu ar dauna grav patronilor.

Fumatul ar putea fi permis in cazinouri si pe terase acoperite sau descoperite cu maximum trei pereti, se arata intr-o propunere legislativa depusa la Senat, transmite stirileprotv.ro

Propunerea legislativa privind completarea art.3 din Legea nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, care este initiata de sase senatori PSD, va intra in dezbaterea Senatului ca prima Camera sesizata.

Modificarea propusa a fi adusa Legii 349/2002 prevede ca “fumatul este permis in spatiile destinate teraselor unitatilor de alimentatie publica acoperite sau descoperite, care au maximum trei pereti, precum si in spatiile destinate si autorizate pentru functionarea cazinourilor“.

Potrivit expunerii de motive semnate in numele initiatorilor de senatorul Marius Bota, recentele modificari ale legii mentionate adoptate de Parlament “au iscat deja numeroase nemultumiri in randul fumatorilor“.

Articolul complet AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?