ACASA » STIRI » Diverse » MODIFICARI MAJORE in Facebook. Cum vor aparea informatiile pe News Feed

MODIFICARI MAJORE in Facebook. Cum vor aparea informatiile pe News Feed

MODIFICARI NEWS FEED FACEBOK. Facebook a schimbat algoritmul de afisare a continutului in fluxul de stiri al utilizatorilor (News Feed). Reteaua de socializare a anuntat ieri introducerea a trei modificari in algoritmul de afisare a continutului din News Feed al fiecarui utilizator.

Aceasta modificare are drept scop împlinirea unei serii de cereri ale publicului, în urma unui sondaj efectuat in randul utilizatorilor platformei online, scrie Mediafax, care citeaza pagina media.fb.com.

modificari-facebook-news-feed

Astfel, in cazul utilizatorilor care au putini prieteni sau prieteni care publica foarte putin conţinut pe Facebook, reteaua a modificat regula referitoare la restrictiile de afisare a postarilor multiple consecutive din partea aceleiasi surse, oferind astfel utilizatorilor care doresc sa petreacă mai mult timp online, mai mult continut din partea prietenilor si paginilor pe care acestia le urmaresc.

Pentru a rezolva aceasta problema, algoritmul de afisare a continutului a fost modificat pentru a permite o pozitie superioara in newsfeed a postarilor directe din partea prietenilor si a celor cu care utilizatorii interactioneaza cel mai des pe platforma online, cum ar fi fotografii, videoclipuri, linkuri si actualizari ale „statusului”.

CITESTE ARTICOLUL INTEGRAL AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?