ACASA » STIRI » Mircea Badea în război cu Mihai Bendeac: “MI-E SCÂRBĂ DE DISTRUS”

9_447950Mircea Badea se află în America împreună cu bunii lui prieteni, Mihai Gâdea şi Adrian Ursu, dar nu-l poate uita pe cel mai recent duşman al lui, Mihai Bendeac. Cu toate că are parte de un program încarcat, după cum arată fotografiile postate pe contul lui de Facebook, Mircea Badea şi-a găsit timp să-i urmărească şi activitatea fostului său coleg de trust cu care acum poartă un război crâncen al declaraţiilor.

După ce Bendeac a postat un mesaj pe reţeaua de socializare în care aduce în sprijinul libertăţii de exprimare un filmuleţ cu victimele de la Revoluţiei, prezentatorul “În gura presei” a izbucnit. “Dumnezeule!! Mai nou Bendeac e reprezentantul mortilor din decembrie ’89 ?!?!!! Asta are nevoie de tratament urgent si nu ambulator. Eventual prin reincarnare. Dar am vorbit deja mult prea mult despre o forma de viata cu dauna totala la mansarda. Mi-e scarba de distrus”, a scris Badea pe pagina lui de Facebook.

Actorul şi realizatorul emisiunii “iComedy” a intrat în conflict deschis cu reprezentanţii trustului Intact pentru că a vrut să realizeze o parodie despre Radu Banciu şi realizatorul emisiunii “În gura presei”, Mircea Badea.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?