ACASA » STIRI » MIKEY ROURKE si DANNY TREJO filmeaza in Romania

Doua nume celebre de la Hollywood, Mickey Rourke si Danny Trejo au sosit la Bucuresti pentru a participa la filmarile unei pelicule western.

Pizza Evo

Cei doi vor fi rasfatati in cele mai luxoase apartamente de hotel din Capitala si vor beneficia de tratament preferential. Echipa americana e cazată la Hotelul Hilton, iar Mickey si Danny locuiesc in cele doua apartamente prezidentiale cu vedere la Palatul Regal, ce au fiecare 80 de metri patrati si costa 1.815 lei pe noapte, potrivit cotidianului Libertatea.

Mickey Rourke (60 de ani) este cunoscut cinefililor din lumea intreaga pentru rolul din drama erotica “Noua saptamani si jumatate”, insa cele mai bune roluri le-a avut in productiile “The Wrestler”, “Sin City” sau “Angel Heart”.

Danny Trejo (68 de ani) a debutat pe marile ecrane in filmul “Runaway Train”, in care a jucat rolul unui condamnat pasionat de box. Trejo a fost distribuit si in alte pelicule in care a jucat multe roluri alaturi de Antonio Banderas, iar rolul principal ce l-a facut si mai remarcat este cel din “Machete”.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?