ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Mii de oameni din tot judetul au vizitat Oraselul Copiilor din PESTERA!

Mii de oameni din tot judetul au vizitat Oraselul Copiilor din PESTERA!

ORASELUL COPIILOR PESTERA. Weekend-ul trecut, oamenii au venit la Pestera din tot judetul Constanta si nu numai. Erau masini parcate atat pe marginea drumului unde este amenajat Oraaelul Copiilor, cat si pe ulitele din apropiere, transmite Agerpress.

La un moment dat, traficul rutier pe drumul principal din Pestera era foarte aglomerat. Se circula bara la bara, soferii incercau sa gaseasca locuri de parcare.

Oraselul Copiilor de la Pestera se intinde pe o suprafata de aproape zece hectare. Oamenii il descriu ca fiind o alta lume de poveste, cu milioane de beculete, cu spectacole cu Mos Craciun si renii sai, cu trenulet si masinute electrice, toate facand deliciul mai ales al copiilor.

Primarul comunei Pestera, Valentin Vrabie, vede oraselul drept un “castel cu povesti” si sustine ca administratia comunala a reusit in timp sa achizitioneze instalatiile luminoase.

De 8 ani, in fiecare an, am cumparat cate putin, am amenajat in feluri diferite in fiecare iarna. Eu am gandit un castel de poveste de la inceput, dar, neavand resursele necesare… In jur de 40.000 de lei pe an alocati, adica ne-am dus undeva, in toti anii acestia, la un total de circa 300.000 de lei. Dar toate instalatiile astea sunt proprietatile noastre, nu sunt inchiriate, cum fac altii. Noi le-am achizitionat, sunt bunurile noastre, ale primariei“, a precizat Vrabie.

Citeste reportajul complet AICI

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?