ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Mii de momeli toxice, amplasate de Primăria Constanța în parcuri și cartiere

Mii de momeli toxice, amplasate de Primăria Constanța în parcuri și cartiere

STIRI CONSTANTA. În această săptămână, Primăria Constanța amplasează aproximativ 3.000 de bucăți momeli toxice marcate și inscripționate corespunzător, în toate parcurile și cartierele municipiului Constanța, în locuri inaccesibile, pentru protejarea populației, conservarea și protecția mediului înconjurător.

Momelile sunt transportate în siguranță maximă, neexistând posibilitatea împrăștierii accidentale a acestora.

Recomandăm constănțenilor să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi. Se interzice ridicarea momelilor de la locurile unde au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente!

De asemenea, atenționăm persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze acțiuni de dezinsecție și deratizare ale imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatori autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei, precum și ori de câte ori este necesar”, au transmis reprezentanții primăriei pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?