ACASA » CONCERTE » MIHAI MARGINEANU, concert la Harlequin Mamaia

MIHAI MARGINEANU, concert la Harlequin Mamaia

CONCERT MIHAI MARGINEANU. Cunoscutul Mihai Margineanu revine la Constanta alaturi de colegii sai de trupa pentru un concert inedit pe scena Harlequin Mamaia.

In acompaniamentul simpaticilor sai instrumentisti, Mihai Margineanu va incalzi atmosfera cu piese celebre precum “Paraschiva”, “Melci, scoici, raci, craci” sau “M-am dus sa tai un copac” si ii va inveseli pe cei prezenti cu povestiri amuzante, dar si cu refrenele arhicunoscute ale pieselor: “Ma iubeste femeile”, “Gore din Chitila”, “Nu mai plange, Jane” sau “Aviatia da senzatia”.

Trupa lui Mihai Margieanu este formata din instrumentistii: Florin Ionescu (tobe), Andrei Vlad (chitara), Nicu Dumitrescu (percutie), Cristi Horia (vioara) si Constantin Dragu (chitara bass).

Muzica lui Margineanu sa este inspirata din folclorul urban, unele melodii fiind preluari ale unor cantece vechi de pahar, iar altele fiind creatii proprii in acelasi gen.

Afis-Margineanu-august2015Asadar, vino VINERI, 28 AUGUST, de la ora 21.30 la restaurantul HARLEQUIN Mamaia pentru o seara de buna dispozitie si muzica de calitate alaturi de Mihai Margineanu & Band.

Pentru informatii si rezervari sunati la 0766 400 181. Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Mediaoutpost, Carturesti, Cuget Liber, Pure Fitness, Maritimo, Magic FM si Telegraf

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?