ACASA » PROMO » BENDEAC, „The Live“ la Constanta. Doua show-uri, aceeasi zi!

BENDEAC, „The Live“ la Constanta. Doua show-uri, aceeasi zi!

Mihai-Bendeac-Constanta-martie-WEBMihai Bendeac revine la Constanta cu cel mai controversat spectacol al sau: ThE LivE! De data aceasta, cunoscutul actor va urca pe scena Harlequin din Mamaia de doua ori, pentru ca vor fi doua spectacole in aceeasi zi.

ThE LivE nu este un stand-up. ThE Live este raspunsul lui Mihai Bendeac la dorinta publicului de a se intalni cu el in calitate de om de divertisment. Ani de zile, a refuzat acest gen de show dorind sa-si rezume prestatia pe scena la ceea ce iubeste cel mai mult: teatrul. Plecand insa de la aceasta idee, ThE LivE se situeaza la mijlocul drumului dintre stand up si teatru. Este o reprezentatie despre felul ciudat, original, aparte, in care isi traieste viata un actor celebru, atat pentru cariera cat si pentru problemele psihice, problemele cu legea, alcoolul, femeile, drogurile.

ThE LivE inseamna, in fond, o spovedanie comica. Show-ul adauga conceptului general de stand-up ceea ce actorii de teatru, film sau televiziune au ca si bagaj: interpretativitatea. Evident, persoanele publice din Romania (imitarea/parodierea lor) isi regasesc locul pe scena. Asta si pentru ca, in mod natural, Bendeac este posedat de multiple personalitati ce dau navala in viata lui de zi cu zi, fara sa vrea.

Asadar, daca vrei sa il vezi pe Mihai Bendeac asa cum nu ai mai avut ocazia pana acum, vino duminica 29 martie, la Harlequin Mamaia.

In aceeasi zi vor fi doua spectacole: ora 16.00 si ora 21.00

Pentru oricare ora aleasa, rezervari se pot face la numarul 0766 400 181.

Bilet 65 lei.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant cu cel putin o ora inaintea inceperii spectacolului.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?