ACASA » PROMO » MICUTZU, stand-up la Harlequin. In deschidere, NELU CORTEA

MICUTZU, stand-up la Harlequin. In deschidere, NELU CORTEA

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. MICUTZU revine la Constanta pentru un show de stand-up comedy de tinut minte, asa cum a reusit sa o faca in fiecare aparitie. In deschidere va urca pe scena un alt comediant talentat, NELU CORTEA.

Pizza Evo

Micutzu se numara printre actorii care au ales sa fac si altceva decat teatru. La inceput, Cosmin Nedelcu a considerat stand-up comedy-ul un mod placut de a-si castiga existenta. Pe parcurs, teatrul si-a pierdut din magie pentru el, asa ca a inceput sa petreaca tot mai mult timp prin cluburi si sa faca improvizatie, devenind unul dintre cei mai apreciati comedianti din Romania. Regreta ca a fost nevoit sa faca acest compromis, din motive financiare, dar se gandeste la situatia ideala in care poate juca in doua piese de teatru pe an si sa faca si stand-up comedy in mod constant.

Afis-Micutzu-sept2015Vino sa il vezi pe Micutzu, miercuri, 30 septembrie, ora 21.00 la restaurant HARLEQUIN Mamaia.

Rezervari si informatii suplimentare la 0766 400 181, zilnic intre orele 12.00 – 22.00.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 23.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Mediaoutpost, Cuget Liber, Telegraf, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.
Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?